SkydningSHIF-skytterne har deltaget ved dette års afsluttende stævne på salonvåben og det blev til nogle rigtig flotte resultater. I klasse 1 deltog Nils Teglgaard hvor han efter en lidt dårlig start på sæsonen fik kæmpet sig op på en 5. plads. Nils Deltog derfor i turneringens finaleskydning, hvor de 8 bedste skytter fra alle klasser deltog. Her fik han en flot 3. plads og vandt dermed bronze.
I klasse 2 fik Anders M. Larsen en flot andenplads. Han var desværre forhindret til at deltage i dette stævne, så det flotte resultat er opnået ved deltagelsen i de 2 første runder.
I klasse 3 fik Cecilie Kildahl en flot andenplads. Dette var dog ikke nok til at komme i finalen. Slutteligt har vi i klassen uden gennemsnit Kristoffer Jensen og Poul Jeppesen på henholdsvis en 4 og en 5 plads. VI må derfor konkludere at det har været en god sæson for SHIF på salonvåben. Nu venter der det afsluttende stævne for Nils Teglgaard på Luftvåben samt FM i april for de skytter som har kvalificeret sig hertil.